oOo
Těstoviny, nedopečené pečivo, nedovařená vejce, mléčné výrobky, puding, brambory obsahující větší množství škrobu, a větší množství nepřevařené listové zeleniny, způsobují bolest hlavy a značnou únavu. = Konzumujte, nekvašené chleby z Dalamánkové mouky, případně v oleji zapékané - obilniny/vločky. Také mouka v oleji nezpůsobuje bolest hlavy. Naklíčená semena mohou býti velmi vhodná - avšak také / trpká, jedovatá, zahnilá. Při větší konzumaci mohou způsobovat bolesti štítné žlázy a bolest hlavy ( viz. Strumigen a Histamin ). V případě již zapřičiněné bolesti, pomáhá - průjem vyvolaný pomoci bioprojímadla. Prevencí je konzumace vody s rozmělněným dřevěným uhlím. A v případě poškození hlavy kyselinou listovou pomáhá konzumace potravin s obsahem Vápníku.
